It's your time!

Personal branding

În orice domeniu ai activa, profesionalismul și standardele etice ridicate sunt răsplatite și apreciate. Dar, oricât ar părea de paradoxal, ele nu sunt întotdeauna suficiente pentru a avea o imagine publică pozitivă. Sunt necesari mulți alți factori care converg la construirea acesteia.

Este esențială acuratețea informației comunicate publicului tău țintă, felul în care este comunicată, dar și momentul transmiterii ei, precum și canalele specifice alese. Un rol decisiv pentru imaginea publică favorabilă îl are percepția publicului în ceea ce te privește, imaginea fiind un aliat de încredere în cazul unei crize generate de diverși factori externi.

Echipa de profesioniști Time Communication îți va construi și gestiona cu dedicare imaginea publică, astfel încât să reflecte calitățile, atuurile și realizările tale profesionale.


Contacteaza-ne
 • Advertising

  Chiar dacă serviciile sau produsele companiei pe care o deții sunt de calitate, se întâmplă ca acest fapt să nu se reflecte așa cum ți-ai în numărul de clienți sau vânzări. De ce se întamplă acest lucru?

  Afla aici
 • Branding & Marketing

  Brandurile devin tot mai importante pe zi ce trece. Nu cumpărăm un simplu produs sau un serviciu, cumpărăm o suma de atribute simbolice, un stil de viață.

  Afla mai multe
 • PR Events

  Un eveniment reușit este cel care nu numai că a îndeplinit cu succes obiectivele de marketing și comunicare stabilite, ci este cel despre care partenerii tăi își aduc aminte cu plăcere și mulțumire o lungă perioadă.

  Citeste mai mult