We market you to the top!

Branding & Marketing

Brandurile devin tot mai importante pe zi ce trece. Nu cumpărăm un simplu produs sau un serviciu, cumpărăm o suma de atribute simbolice, un stil de viață.

Astăzi, brandurile sunt emoție, un sentiment tot mai greu de atins. De aceea, a construi un brand de la 0, a repoziționa unul existent sau a-i lărgi gama de produse este un proces de lungă durată care necesită munca dedicată a unei echipe de profesioniști, cercetarea pieții, multă documentare și mai ales, creativitate.

Ținând cont de toate aceste aspecte, echipa Time Communication te ajută să îți atingi obiectivele de vânzări, să îți dezvolți afacerea și îți indică noi oportunități de business.

Creăm experiențe relevante pentru publicul țintă, care măresc relevanța brandului, îl consolidează și îi cresc rata de conversie. Alegem mixul potrivit de instrumente de marketing pentru compania ta și le folosim cu inventivitate pentru a maximiza rezultatele și pentru a asigura atingerea obiectivelor stabilite inițial.


Contacteaza-ne
 • Advertising

  Chiar dacă serviciile sau produsele companiei pe care o deții sunt de calitate, se întâmplă ca acest fapt să nu se reflecte așa cum ți-ai în numărul de clienți sau vânzări. De ce se întamplă acest lucru?

  Afla aici
 • Social Media

  Consideri că social media poate face oricine, că poți atribui această sarcină unui angajat care nu este specializat în domeniu? Atunci este timpul să te răzgândești!

  Afla de ce
 • PR Events

  Un eveniment reușit este cel care nu numai că a îndeplinit cu succes obiectivele de marketing și comunicare stabilite, ci este cel despre care partenerii tăi își aduc aminte cu plăcere și mulțumire o lungă perioadă.

  Citeste mai mult